Varmt välkomna till en kväll på Knystaforsen

Under kvällens 4 timmar kommer vi att skämma bort er med det bästa vi har att bjuda på: mat lagad på de färskaste råvaror vi kan få tag på från den vilda naturen omkring oss, åar, sjöar, skogar och våra lokala producenter. Maten lagar vi över öppen eld och med kärlek.

Alla drycker i vårt vinpaket är nordiska, några är gjorde på druvor och några på andra av naturens underbara råvaror. Vårt alkoholfria dryckespaket består av hemgjorda alkoholfria drycker som vi eller någon vi känner har lagat på naturens råvaror.

Med detta sagt, vill vi tala om det viktigaste: Vi vill att ni ska känna er som gäster i vårt hus, och att det ska bli en kväll att minnas.

Varma hälsningar
Eva & Nicolai Tram

Bokning

För att hålla Knystaforsen-upplevelsen intim för alla gäster tar vi endast emot bokningar från sällskap på upp till 6 personer. Sällskap på 7 personer eller fler kan boka vårt Chef’s Table.

Se våra priser, paket och lediga datum samt boka här:

NB: Vi tar inte emot bokningar på telefon.

För frågor angående bokning skriv gärna till booking@knystaforsen.se

Vi har just nu öppet för bokning fram till och med augusti 2023. Kommande datum släpps via vårt nyhetsbrev.

Var kan man bo? Och andra vanliga frågor

Vi har ett begränsat antal rum till våra gäster i Villa Knystaforsen

Dessutom finns det möjlighet för att boka ett paket med middag och övernattning på Lahult B & B

För sällskap på 5-6 personer finns möjligheten för övernattning i ett hus som ni delar i Lahult – skicka ett mejl till booking@knystaforsen.se om ni vill boka detta.

Svar på var man annars kan bo samt andra vanliga frågor hittar ni i vår FAQ.